.

Kompletta Uterum

Vi erbjuder en komplett uterumslösningar och vinterträdgårdar på totalenterprenad: helhetsåtaganden från skiss, byggnation till nyckelfärdigt.

Förläng sommaren

Tällberg Byggpartner AB ombesörjer bygglovshandlingar, dokumentation samt projektledning och samordning mellan alla hantverksgrupper. Du som kund har oss som din enda kontaktperson genom hela byggprocessen.

.

.

.

.

Personligt & Skräddarsytt till dig

 

Ta hjälp av oss när du tycker det är svårt att fatta beslut kring alla viktiga delar angående ditt uterum, samt att förstå hur allt hänger ihop.

 

Vilken grund ska jag bygga?
Vilka glaspartier passar mina behov?
Hur isolerat ska rummet vara?
Hur är det med ROT-avdrag?
Hur söker jag bygglov?

 

Vi på uterum från Tällberg har stor erfarenhet i byggbranschen och kan bygga uterum.

Höj fastighetsvärdet

Du kan börja att fråga dig själv. Vilka förväntningar har du på ditt uterum, hur länge vill du kunna njuta av ditt uterum? Är det ett enklare sommarrum som håller borta vinden och myggen? Vill du använda det lite längre in på hösten, satsa på ett isolerat rum vår/höst.

Långvariga lösningar

Nästa steg är att att gjuta en betongplatta med golvvärme och bra glaspartier med brutna köldbryggor, då har du en vinterträdgård. Sista steget är en fullt isolerad utbyggnad med fasadpartier, som du använder hela året, utökad boyta, helt enkelt!

.

.

.

.

.

Kontakta oss idag

.