.

Byggföretag från Dalarna


Tällberg Byggpartner AB grundades 2005 som enskild firma och ombildades 2009 till Aktiebolag. Företaget utgår från Stockholm och Leksand, och utför jobb runt Mälardalen och Dalarna med omnejd. Vi hjälper i kommersiella beställare, företag samt privatpersoner med allt inom byggnationer, renoveringar, uterum samt byggservice. Till privatpersoner erbjuder Tällberg Byggpartner en helhetslösning för högsta kundnöjdhet och trygghet genom hela byggnationen.

Helhetsansvar och garanti


Efter ett besök hemma hos kund bestämmer vi tillsammans förutsättningar, önskemål och därefter ett kostnadsfri offert och tidsplan. När vi är överens levererar vi material för att underlätta byggprocessen, och behöriga hantverkare med lång arbetserfarenhet kan påbörja arbetet på plats. Vi utför sedan en slutkontroll och översyn av arbetet med sakkunnig expert. Slutligen får kund en skriftlig garanti på utfört arbete och levererat material.

.

.

Gedigen branscherfarenhet


Tällberg har varit involverade Victoria Tower i Kista, Tele2 och Friends arena, Radisson Strand Hotell, kontorsrenovering hos Oriflame samt delentreprenader på Swedbank nya huvudkontor i Sundbyberg. Har även nu en hel del spännande projekt på gång som bl.a hos Oscar Properties på Norra Tornen och Industriverket.
För mer information besök vår Projekt-sida.

.

.

Pålitlighet och schyssta villkor


Företaget innehar hängavtal med Byggnads, Utbildning inom Bas-U och Bas-P, F-Skatt, Entreprenadförsäkringar samt Kreditrating från UC som trygg företagare. Byggföretaget har god ekonomi och F-skattsedel.

Använd ROT-Avdraget


Som privatperson kan du nyttja ROT-avdraget, en skattereduktion på hantverkstjänster i ditt hus eller bostadsrätt.
Läs mer på Skatteverkets Hemsida för mer information.

.

.

.

Kontakta oss idag

.